In 3 stappen zelf uw pakketzegel aanmaken

Via GoedkoopPakket verstuurt u zelf in 3 stappen uw pakketten door heel Europa. GoedkoopPakket is de online verzendservice waarmee particulieren, maar ook zakelijke gebruikers zelf eenvoudig online pakketzegels kunnen aanmaken. Dit tegen zeer lage verzendkosten.

Gemakkelijk, snel en goedkoper uw pakket versturen binnen Nederland of door heel Europa? Dat regelt u gewoon zelf via Goedkooppakket.be. Kies uit diverse pakketdiensten en maak zelf online een professionele pakketzegel aan. Zowel particuliere als zakelijke gebruikers zijn welkom om via ons te versturen.

 • 1. Eenvoudig pakketdiensten vergelijken

  Pakket versturen vergelijken vervoerders
  Online uw pakket versturen doet u op deze manier. Aan de hand van het gewicht van uw pakket en bestemming geeft GoedkoopPakket u direct de verzendkosten aan van het pakket. Hierbij krijgt u een duidelijke pakketdienst vergelijking tussen alle pakketdiensten die uw pakket goedkoop versturen. Gaat u voor betrouwbaarheid, kosten van de zending of snelheid? .
 • 2. Online pakketzegel aanmaken

  Pakketzegel downloaden
  Wanneer u een keuze heeft gemaakt tussen de verschillende pakketdiensten, vult u eenvoudig de adresgegevens in van u en de ontvanger van het pakket. Vervolgens kunt u veilig en vertrouwd uw pakketzegel afrekenen via iDeal of een van de andere betaalmogelijkheden.
 • 3. Pakketzegel printen en afleveren

  Pakket versturen

  Na het afrekenen ontvangt u uw pakketzegel in uw e-mail inbox en kunt u direct de pakketzegel downloaden op uw mobiele telefoon, tablet of desktop. Ook ontvangt u alle Track&Trace gegevens en BTW-factuur in per email. Vervolgens hoeft u enkel nog maar de pakketzegel op uw pakket te plakken en kunt u deze inleveren bij een pakketpunt bij u in de buurt.